Најновије

АЛАРМАНТО ОГЛАШАВАЊЕ ПАВИЋА: Ми глас из народа има поруку за 2. јануар грађанима Србије (ВИДЕО)

Александар Павић, један од представник покрета "Ми глас из народа", позива грађане да изађу на изборе на поновљеним гласачким местима, истичући важност овог гласања.

“Понављаће се избори на осам гласачких места, Бачком Петровцу, Беочину, Мионици, Белој Паланци, Петровцу на Млави. Није мали улог, Александар Вучић је на телевизији у недељу рекао да ће покушати да обезбеди још једно посланичко место за СНС, са 129 циљају на 130”, рекао је Павић. 

Александар Павић из покрета "Ми глас из народа" изражава забринутост да би њихов покрет могао изгубити једно посланичко место, што би утицало на изгубљање позиције Бранка Лукића, браниоца Ратка Младића и особе високог угледа у Републици Српској.

“Врло лако би могло да се деси да “Ми глас из народа” изгуби једно посланичко место и да нас сведу са 13 на 12, утолико горе је то што би тај један који би отпао био нико други него, бранилац ђенерала Ратка Младића, Бранко Лукић, један сјајан човек у сваком погледу, који је обожаван у Републици Српској”, додао је Павић.

Павић наглашава колико је ситуација комплексна и позиива гласаче “Ми глас из народа, али и друге, да изађу на изборе и подрже Бранка Лукића, браниоца Ратка Младића, како би осигурао посланички мандат.

“Позивамо све који су гласали за “Ми глас из народа” или намеравају да гласају за нас у будућности, да се потруде и да изађу на биралишта и дају свој глас како би Бранко Лукић, бранилац Ратка Младића ипак обезбедио посланички мандат-Позивам и друге патриотски настројене гласаче који су можда гласали за друге опције, да размисле о томе да ли је боље, да ли је вредније да имају Бранка Лукића у Народној скупштини или 130 на листи СНС-а”, истакао је Павић.

Погледајте цело обраћање: 

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА