Најновије

УЕФА ИЗБАЦИЛА АЛБАНЦА СА ЕУРО 2024! Провоцирао 13.000 Срба, сад му је забрањен приступ!

Један од најчуднијих инцидената током овогодишњег Европског првенства у Немачкој добио је епилог - Албанац Арлинд Садику, новинар са Косова и Метохије, суспендован је након провоцирања српских навијача током утакмице наше репрезентације и енглеске, која је у оквиру првог кола групне фазе одиграна у Гелзенкирхену.

Садику је добио позицију поред терена за тај меч, а искористио је прилику да у правцу трибине а српским навијачима показује симбол двоглавог орла, који је требало да изазове инциденте на стадиону. Фудбалски савез Србије одмах је уложио приговор и затражио одузимање акредитације новинару, а како спортал преноси УЕФА је то и урадила - Садику више неће моћи да присуствује мечевима на турниру!

У међувремену се Садику оглашавао на друштвеним мрежама, где је славио гол Енглеске против Србије, али и претио тужбом. По његовом мишљењу, репрезентација Србије треба да буде кажњена због скандирања "Ксоово - Србија" и "Косово је срце Србије". Он је приложио чак и видео материјал за који сматра да би требало да буде доказ у том поступку.

НАФТНИ КРАХ АМЕРИКЕ: Нове карте подељeне

Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА