Најновије

Бесплатан стони тенис за ђаке током септембра

Бесплатан стони тенис у септембру.

Фото: Промо

Стонотениски центар Kocić&SDPS, заједнички пројекат Академије Коцић, коју води проф. др Горан Коцић, чувени стонотенисер и дугогодишњи селектор репрезентације и параолимпијске репрезентације, и предузећа СДПС, отворио је могућност свим ђацима основних и средњих школа у Београду да током септембра играју стони тенис бесплатно. Све што је потребно је да закажу своје термине.


У климатизованој сали Стонотениског центра Kocić&SDPS која има 9 столова, на располагању су им бесплатни рекети и лоптице, подршка тренера обучених за рад са децом као и свлачионице.
 

„Стони тенис је вид рекреације који је погодан за децу свих узраста, а истовремено је одличан начин да се деца забаве, мотивишу на дружење, изграде осећај заједништва и тимског рада. Такође, једнако је забаван за оне који никада нису држали рекет и оне који су искусни играчи. Зато ћемо ове јесени понудити и свим школама у Београду могућност да бесплатно дођемо код њих, донесемо наше рекете, лоптице и покретне столове и заинтересујемо њихове ђаке да своје слободно време проводе на квалитетан и забаван начин. Верујем да ћемо свим овим допринети напорима целог друштва да наше деца расту у бољој атмосфери и граде боље системе вредности,“ каже легендарни стонотенисер, тренер и селектор Горан Коцић.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА