Најновије

ЂИЛАС О ИЗБОРИМА: Крађа је била још бруталнија! (ВИДЕО)

Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде, гостујући на Н1 телевизији, коментарисао је јуче одржане изборе на којима његова странка није учествовала.
Ђилас

Ђилас

“Ово нису били избори, већ поновљена, још бруталнија крађа. Суштина је како ћемо изаћи из онога у шта се земља претворила.”, каже Ђилас и истиче да је најважније да се прекине са међусобним нападима унутар опозиције.

“Најважније је да престану међусобни напади опозиционих партија, јер су нам противкандидат Вучић и СНС.”, каже председник ССП-а.

“Било је неодговорно тврдити да је у Београду могуће победити, нажалост не можете порећи бројке. Опозиција мора да нађе начин да се избори за промену услова. Без тога нема промене.”, поручује Ђилас.

Ђилас је у склопу свог излагања окарактерисао покрет др Бранимира Несторовића као лажну опозицију, износећи сумњу да је покрет “Ми – Снага народа” заиста добио стварних 60 хиљада гласова и тврдећи да је СНС намештао гласове, додавајући листиће, те да опозиција није имала контролоре на свим местима.

“Несторовић је исто опозиција као и Милица Заветница!”, каже Ђилас.

Подсећамо, Ђилас и његова странка са још неколико опозиционих странака донели су одлуку да не учествују на изборима због лоших изборних услова.

Погледајте шта све каже Ђилас:

Прочитајте ОВДЕ шта Ђурић каже о Куртију

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА