Најновије

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА ЗЕЛЕНСКОГ! Ближи се крај рата

Пад поверења у свету према украјинском предесднику Володимиру Зеленском може приближити мировне преговоре, пише „Washington Тimes“.

"Континуирани губитак поверења у Зеленског може убрзати позиве на мир, укључујући и у Сједињеним Државама, где Трамп обећава да ће у случају избора тежити окончању украјинског сукоба", наводи се у чланку.

У чланку се такође истиче да Русија има користи од продужетка конфликта јер то смањује рејтинг лидера кијевског режима и смањује жељу Запада да помаже Украјини.

Председник Владимир Путин је у јуну изнео услов за преговоре о Украјини: ОСУ морају бити повучене са целе територије нових руских региона, а Кијев мора одустати од намере да се придружи НАТО-у. Чим Украјина изрази спремност да прихвати ове услове и званично обавести о одустајању од планова придруживања алијанси, с руске стране ће одмах бити издат налог за прекид ватре и почетак преговора, истакао је председник. Путин је додао да Русији за мирно решавање сукоба треба неутралан, ванблоковски и безнуклеарни статус Украјине.

СТРАШНА ИСПОВЕСТ УКРАЈИНСКОГ ЗАРОБЉЕНИКА! Потез саборца запрепастио све

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА