Најновије

ПОСЛАНИК ДУМЕ О СТОЛТЕНБЕРГУ: НАТО опседнут ратом и жељом да по сваку цену науди Русији

Генерални секретар Алијансе не размишља о могућим катастрофалним последицама по становништво западних земаља, уколико се Украјини дозволи да западним оружјем гађа циљеве по територији Русије.

Позив Јенса Столтенберга, генералног секретара НАТО-а да се Украјини да оружје за нападе по циљевима на територији Русије је последица његове опсесије ратом, кратко је за РИА Новости данас прокоментарисао посланик Думе Русије са Крима и члан комитета за безбедност Михаил Шеремет.

"Позив Столтенберга диктира опсесија ратом и жеља да се по сваку цену науди Русији, не размишљајући о могућим катастрофалним последицама по становништво западних земаља", рекао је Шеремет, оценивши да Столтенберг ради све како би још више разбуктао руско-украјински сукоб и Европу претворио у буре барута.

Столтенберг је, подсетимо, позвао савезнике да повуку забрану Украјини да користи оружје Алијансе у нападима на војне циљеве на територији Руске Федерације, јер то, како је оценио, отежава одбрану Украјине у тренутку када се "воде многе борбе у Харкову". 

ДОДИК: Питање раздруживања у БиХ није ствар ни америчке амбасаде нити њеног амбасадора

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube