Најновије

ЗАХАРОВА: Да је неко други, а не Хилари, рекао оно што и она, био би оптужен за сарадњу са странцима

Нико други не би смео да уради овако нешто, оценила је Марија Захарова, коментаришући признање Хилари Клинтон да је спремна да сарађује са Украјином како би оштетила Доналда Трампа.

Да су пранкери Вован и Лексус уместо са Хилари Клинтон разговарали са неким од републиканаца, они би у САД били оптужени за сарадњу са странцима и за наношење штете америчкој дипломатији путем мешања у унутрашње послове друге државе, поручила је портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова.

Она је тако прокоментарисала данас објављени снимак разговора Хилари Клинтон познатим руским пранкерима који су се претварали да су бивши председник Украјине Петро Порошенко. 

Клинтонова је, мислећи да разговара са украјинским политичаром, изразила спремност да са украјинским партнерима ради на спречавању бившег америчког председника Доналда Трампа да победи на предстојећим председничким изборима.

Такође, на понуду пранкера да јој предају компромитујући материјал у вези са Трампом, уз помоћу којег би могла да га касније нападне, Хилари је одговорила кратко: "Било шта што може да се употреби против њега. Апсолутно сам за".

Да је заиста уместо пранкера неки политичар разговарао са Клинтоновом, то би било мешање у унутрашње послове САД, потврдила је Захарова. Ипак, пошто су у ову игру биле укључене "либералне демократе" и пошто "им ништа њихово никада не смрди", "било да се ради о корупцији Бајдена, или о мешању неке друге земље у њихове изборе" онда то за њих није исто, објаснила је портпаролка. 

"Све је у реду уколико је у корист њихових себичних интереса. Нико други не би смео да уради овако нешто, чак ни хиљаду или милијарду пута мање од тога", закључила је Захарова.

КАТАСТРОФА УКРАЈИНЕ КОД ВОЛЧАНСКА! Руси измасакрирали елитне трупе!

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube