Најновије

ЈЕЗИВА ВЕСТ ЗА НИКОЛУ ТОПИЋА: Мишко Ражнатовић потврдио медијима

Најталентованији млади српски кошаркаш Никола Топић покидао је предњи укрштени лигамент левог колена, јавља ЕСПН!

Ову информацију је за поуздани амерички сајт потврдио агент Мишко Ражнатовић, а потписник редова је познати новинар Џонатан Џивони који је специјализован за праћење раста и развоја најбољих младих талената широм света.

Како се истиче у тексту, Никола Топић је делимично покидао АЦЛ, а он се тренутно налази у Тревизу на НБА "Драфт Цомбине" који је организован тамо за играче који из оправданих разлога нису могли да буду присутни у Чикагу средином маја где се, између осталих, нашао Никола Ђуришић.

Топић је лигамент покидао још у јануару током вечитог дербија и тада су прве информације гласиле да ће бити ван терена неколико седмица. Његово одсуство продужило се на три месеца, што је и изазвало сумње о његовом здравственом стању, а недуго пошто се вратио на терен њему је поново страдало исто колено, на старту финала Јадранске лиге.

ЕСПН је објавио да је план да талентовани син некадашњег аса Миленка Топића отпутује у САД како би обавио специјалистичке прегледе и консултације са тимом доктора из НБА лиге. Циљ је да се установе даљи планови за опоравак, а највероватније ће морати под нож. За њега ће се затим правити и цела акција око даљих корака.

Мишко Ражнатовић је за ЕСПН рекао како не очекује да ће тешка повреда колена утицати на Топићеве шансе да се нађе међу десет најбољих пикова на предстојећем драфту, због његове младости, као и оцене тима доктора који су прегледали његове снимке са магнетне резонанце.

"Доктори су пргледали стабилност колена и установили да је у одличном стању", поручио је Ражнатовић.

У даљем тексту објашњено је да ће Топићев 'здравствени картон' бити предат на увид тимовима који имају право избора у првих 15 пикова.

СПРЕМА СЕ ДЕТОНАЦИЈА НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ! Да, могуће је, Црвена звезда прави тим снова

Извор: Моцарт
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА