Најновије

БУУУУМ! Црвена звезда доводи бившег играча Партизана

Амерички плејмејкер Коди Милер-Мекинтајер, некадашњи играч Партизана је велика жеља кошаркашког клуба Црвена звезда за наредну сезону, ексклузивно сазнаје портал "Basket News". Неколико извора близу клуба потврдило је ову информацију, што указује на озбиљне намере црвено-белих да појачају своје редове.

Милер-Мекинтајер, који је некада бранио боје Партизана, ове сезоне је блистао у Евролиги као играч шпанске Басконије. Са просеком од 9.4 поена и 7.3 асистенције по утакмици, био је један од најважнијих играча тима који је стигао до плеј-офа. Његова изванредна игра привукла је пажњу многих клубова, али је Црвена звезда спремна да направи конкретан корак како би га довела у своје редове.

Извори из Шпаније наводе да Басконија жели да задржи Милер-Мекинтајера, али Звезда је спремна да понуди адекватне услове који би могли приволети америчког кошаркаша да се врати у Београд. Овај потез би значајно појачао тим Душка Ивановића, који тежи да направи корак више у Евролиги наредне сезоне.

Милер-Мекинтајер је познат по својој способности да контролише темпо игре, креативности у нападу и солидној одбрани, што га чини идеалним појачањем за Звезду. Његово искуство у Евролиги и познавање регионалне кошарке додатно га квалификују за ову улогу.

ПОТРЕС НА МАЛОМ КАЛМЕГДАНУ! Спрема се велика детонација, двојица добијају отказ

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА