Најновије

ПОНОЋНА БОМБА: Партизан довео бившег играча Црвене звезде у своје редове

Некадашњи играч Црвене звезде потписаће вишегодишњи уговор са црно-белима...

Партизан Mozzart Бет је изгледа обезбедио прво појачање за сезону 2024/25! У питању бек Задра, Аријан Лакић (24), који је некада носио дрес Црвене звезде и ФМП-а, те чачанског Борца и Спарса из Сарајева, као позајмљени играч.

Потпуно се афирмисао и привукао пажњу Жељка Обрадовића играјући за Задране током последње две сезоне. Стратегија Партизана је да прво ојача екипу с домаћим кошаркашима, који ће имати квалитетан, прави мотив да играју АБА лигу.

Лакићу је истекао уговор са Задром, тако да долази као слободан играч. У две године узео је исто толико титула првака Хрватске са Далматинцима, а у регионалном такмичењу ове сезоне бележио је у просеку шест поена, 2,7 скокова и 2,5 асистенција.

Са репрезентацијом Србије до 18 година овај момак освојио је златну медаљу на ФИБА Европском шампионату у Летонији 2018. године.

"Са кадетима и јуниорима Звезде освојио сам првенство. У том периоду постао и европски првак са репрезентацијом. Од тог момента, бројне ствари су се догодиле. Убрзо сам повредио леђа и опоравак је трајао пуних 15 месеци. Људи заборављају, али то није било једноставно пребродити. Повреда је најгора ствар у спорту. Ипак, начинила ме је играчем какав сам данас. Понајвише ментално, јер је било веома тешко истрпети ту паузу, седети код куће и гледати друге како играју и напредују, без могућности да ишта промените", изјавио је својевремено у интервју за Mozzart Спорт Аријан Лакић.

СПРЕМА СЕ ДЕТОНАЦИЈА НА МАЛОМ КАЛЕМЕГДАНУ! Стиже највеће појачање, Звезда прави тим снова

Извор: Моззарт

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА