Најновије

ЕКОНОМСКА РИГОРОЗНОСТ У ВОЈНОЈ ИНДУСТРИЈИ! Смена Шојгуа и именовање Белоусова има неколико циљева

Према извештају Фајненшел тајмса, именовање Андреја Белоусова за министра одбране указује на намеру председника Владимира Путина да унесе економску ригорозност у руску потрошњу на одбрану. Овај потез сигнализира озбиљну промену у приступу Северном војном округу и руској одбрамбеној стратегији.

Профил Андреја Белоусова

Економски саветник: Белоусов је имао различите позиције као економски саветник, али није имао војну службу.
Технократа: Познат као технократа, Белоусов има значајно искуство у економској политици и стратешком планирању, што га чини јединственим избором за место министра одбране.

Путинове намере

Озбиљна промена у приступу: Путинов предлог да се Белоусов именује на место шефа Министарства одбране указује на жељу за озбиљном променом у приступу Северном војном округу, са фокусом на економску ефикасност и интеграцију индустрије.
Фокус на економију: Белоусов је познат као заговорник улоге индустрије у привреди, што сугерише да ће се залагати за повећану војну потрошњу као начин стимулисања економског раста.

Потенцијални ефекти на војну потрошњу

Повећање потрошње: Према извештају, потрошња за војску вероватно ће се повећати под Белоусовим руководством. Он се залаже за улагање у индустрију кроз сектор одбране, што може довести до већег прилива средстава у одбрамбену индустрију.
Индустријска улога: Белоусов ће вероватно подржавати иницијативе које укључују индустрију у ширем економском контексту, користећи војну потрошњу као средство за јачање економије.

РУСКА ОФАНЗИВА! "Тактика блиског јуриша", све пржи пред собом (ВИДЕО)

Стратешки приступ

Економска ригорозност: Белоусов ће донети економску ригорозност и стратешки приступ планирању и управљању војним ресурсима.
Интеграција са привредом: Очекује се да ће Белоусов радити на ближој интеграцији одбрамбеног сектора са широм привредом, подстичући развој и иновације у војно-индустријском комплексу.

Реакције и перспективе

Позитиван пријем: Именовање Белоусова би могло бити позитивно примљено у круговима који подржавају већу економску дисциплину и ефикасност у потрошњи на одбрану.
Очекује се даље праћење: Стручњаци и аналитичари ће пажљиво пратити како ће Белоусов управљати Министарством одбране и какве ће мере увести за повећање ефикасности и економске ригорозности.

Закључак

Именовање Андреја Белоусова за министра одбране Русије указује на стратешку промену у приступу потрошњи на одбрану, са нагласком на економску ефикасност и улогу индустрије у привреди. Под његовим руководством, очекује се да ће војна потрошња расти, док ће се интеграција одбрамбеног сектора са привредом појачати, што би могло имати значајан утицај на будући развој руске одбрамбене политике и економије.

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА