Најновије

ПАНИКА У УКРАЈИНИ! Зеленски издао хитан налог! Све стаје због Харкова!

Председник Украјине Володимир Зеленски одложио је све предстојец́е иностране посете, изјавио је данас његов секретар за штампу Сергиј Никифоров, у тренутку док је у току руска офанзива на регион Харкова.

"Володимир Зеленски је наложио да се сви међународни догађаји заказани за наредне дане одложе и да се усагласе нови датуми", навео је Никифоров на Фејсбуку.

Зеленски је претходно отказао посету Мадриду, која је требало да се реализује касније ове недеље, током које је требало да се састане са шпанским премијером Педром Санчезом и краљем Фелипеом ВИ, саопштено је из шпанске краљевске палате.

Дипломатски извори су истакли да је отказивање путовања председника Украјине, које је требало да обухвати и Португал, последица сложене ситуације кроз коју пролази његова земља суочена са руском офанзивом после више од две године рата, пренела је агенција ЕФЕ.

Шпанска влада није званично најавила посету, иако су у понедељак извори из власти открили да је током посете планирано потписивање билатералног споразума о безбедности.

СИЈАРТО ПОРУЧИО: Време је да се прекине демонизација српског народа

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube