Најновије

РУСКА ВОЈСКА КРЕЋЕ НАПРЕД! Савладан бруталан отпор украјинске армије (ВИДЕО)

Руска војска остварује значајан напредак у Красногоровки, суочавајући се са жестоким отпором украјинских оружаних снага. Према последњим извештајима, борбе су најинтензивније на правцу Кураховског, где 5. бригада спроводи јуриш на непријатељска утврђења у блоку високих зграда на истоку града.

На снимцима који су се појавили на званичним каналима, види се како јуришна група руске војске води борбе у згради на улици Советска. Ове снимке потврђују и извештаји са терена који указују на жестоке сукобе у овом делу града.

Украјински извори су јуче објавили да су руске снаге заузеле улице Железнодорожнаја, Љермонтова, Гогоља и Устава у јужном делу Красногоровке. Ове улице су сада под контролом руских снага, што представља значајан напредак у њиховој офанзиви.

Поред ових улица, последњих дана су се водиле и жестоке борбе на улицама Сумска и Централна, где су се обе стране суочиле са тешким губицима и интензивним сукобима. Руска војска наставља са својом офанзивом, док украјинске снаге пружају снажан отпор у покушају да одбране своје позиције.

УКРАЈИНЦИ ЛАНСИРАЛИ ЖЕСТОКЕ УДАРЕ ИЗ СТАМБЕНОГ НАСЕЉА: Руси их брзо провалили, па кренула бежанија (ВИДЕО)

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube