Најновије

СКАНДАЛ У ЦРНОЈ ГОРИ: Спајић каснио четири минута на састанак, бугарски председник отишао

Састанак је био планиран за 17.00 часова и бугарски председник је дошао на време, али је након четири минута чекања напустио зграду Владе у Подгорици заједно са делегацијом те државе.

Премијер Црне Горе Милојко Спајић каснио је на састанак са бугарским председником Руменом Радевим, који се налази у званичној посети Црној Гори, па је делегација Бугарске демонстративно напустила зграду владе у Подгорици.

Састанак је био планиран за 17 часова и бугарски председник је дошао на време, али је након четири минута чекања напустио зграду.

Из Владе Црне Горе навели су да је Милојко Спајић "имао велики жељу да се састане са бугарски председником, упркос згуснутој агенди, али да је ранији састанак са немачком туристичком компанијом трајао три минута дуже од планираног".

Румен Радев се данас састао у Цетињу са председником Црне Горе Јаковом Милатовићем, а потом у Подгорици са председником Скупштине Андријом Мандићем.

Председник Бугарске, чланице Европске уније, дошао је синоћ у Црну Гору и према протоколу на аеродрому га је уз државне почасти дочекао заменик председника Владе Алекса Бечић.

Бугарски председник би вечерас требало да присуствује свечаној вечери коју њему у част организује Милатовић.

УКРАЈИНСКИ ЛОВ НА РУСКЕ НОВИНАРЕ! Покушај да се убије истина

Извор: Рт.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА