Најновије

Тајни ратни план Берлина написан, а сада његови подаци цуре! Оружан сукоб са Русима биће несагледивих размера!

Немачки лист "Билд" објавио је наводни план Владе Немачке у случају оружаног сукоба великих размера са Русијом. Он садржи савете за становништво земље.

Према плану, савезничке снаге НАТО-а биће пребачене преко Немачке на источно крило НАТО-а. Саме снаге немачког Бундесвера ће такође бити у тој области, наводи лист.
У плану се директно наводи да у случају истовременог напада на неколико локација држава неће моћи да помогне свима - људи ће морати да буду спремни да се сами носе са потешкоћама.

У случају бомбардовања цивилима се предлаже да користе склоништа, подземне паркинге и метро. Власти такође задржавају право да евакуишу поједине делове земље, али се не дозвољава раздавајање породица. Како се наводи, болнице морају бити спремне за пријем великог броја пацијената у дужем временском периоду.

Према писању "Билда", план подразумева забрану распуштања парламента док се "Немачка брани".
Осим тога, земља би могла да суочи са несташицом хране током рата, стога могу бити уведени прописи о дистрибуцији хране, а Влада може да складишти пшеницу, раж и овас на тајним локацијама. Влада ће имати и "залихе за случај нужде", конкретно пиринча, махунарки и кондензованог млека како би се становништво обезбедило једним топлим оброком дневно. Пре свега, реч је о становницима великих градова, наводи "Билд".

УКРАЈИНЦИ КРЕЋУ У НАПАД КОД ХАРКОВА-"КОНТРАОФАНЗИВУ 2.0"! Спремили су хибридни удар!

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА