Најновије

ШОК ТВРДЊА ТРАМПА: Трећи светски рат могао би да избије пре председничких избора у САД!

Бивши амерички председник Доналд Трамп изјавио је да би за пет месеци, колико је још остало до избора у САД, могао да избије трећи светски рат због неспособности актуелног америчког руководства.

- Са идиотима који воде ову земљу, неће бити много живих јер је моћ модерног оружја застрашујућа. Могли бисмо да будемо уроњени у трећи светски рат у наредних пет месеци - рекао је он присталицама у Минесоти.
Бивши председник је поновио да је "предстоји пет опасних месеци због овог лудака", мислећи на свог председничког наследника и ривала Џоа Бајдена.

Трамп је такође још једном обећао да ће решити "страшан" сукоб у Украјини ако победи на изборима у новембру. Он је поновио да не би дозволио да дође до овог сукоба да је наставио да води САД.

Трамп је раније више пута изјављивао да, уколико буде поново изабран, намерава да постигне решење сукоба између Руске Федерације и Украјине за само 24 сата.
Портпарол руског председника Дмитриј Песков је, коментаришући Трампове речи, истакао да је то превише сложен проблем за тако једноставно решење.

ПАКАО У ОДЕСИ: Језива мобилизација на делу, бибер спреј у очи па у комби (ВИДЕО)

Извор: Информер.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Правда

Најновије вести - Ратни извештаји

Urbancube