Најновије

Ухапшени након низа снимака на којима малтретирају келнере, доставлјаче хране, особље кафића (ВИДЕО)

Браћа Љубан и Миљан Хофман Видовић који су ухапшени након низа снимака на којима се види како малтретирају особље неколико ресторана и кафића и достављаче хране на саслушању код тужиоца рекли су само две реченице.

Они су негирали кривична дела која им се стављају на терет.- Рекли су само да нису криви и да неће да одговарају на питања - каже извор упознат са случајем.Након овога Прво основно јавно тужилаштво предложило је суду да им се одреди притвор због бојазни да ће боравком на слободи утицати на сведоке који тек треба да буду саслушани, али и због бојазни да би могли да понове или изврше нова кривична дела имајући у виду њихову ранију осуђиваност.У даљем току поступка тужилаштво ће испитати оштећене сведоке, сведоке и прикупити остале неопходне доказе након чега ће бити донета коначна одлука.Љубан и Миљан Хофман су ухапшени због сумње да су починили кривична дела насилничко понашање и злостављање и мучење.

Осумњичени се доводе у везу са објављеним снимцима на друштвеним мрежама узнемирујуће садржине, у којима се виде насиље и претње.У једном од последњих таквих снимака, види се како Миљан Видојевић шамара конобара и удара га у стомак у друштву још два мушкарца. Наводно, снимак је настао у једном ресторану на Фрушкој Гори.

Снимци малтретирања на интернету

Данима уназад на друштвеним мрежама кружило је више видео снимака на којима се види група момака коју предводи Љубан Хофман Видовић, како долазе у више кафића у Модричи где малтретирају конобаре и једног од власника кафића.Они упућује веома озбиљне претње, тврде да рекетирају пола Београда и траже извесну особу коју називају „Црв“и „Црвић“. Све то снимају и објављују на друштвеним мрежама.

– Ало, овде Хофман, кум Тупешин. Где си, где је црвић мали? Не знате? Слушај овамо, оставио сам писмо једно за њега овде, немој неко да је скинуо с врата ово што сам написао, је л ти јасно? Пола Београда рекетирамо, немој случајно да је неко нашег брата Тупија у лошем контексту споменуо. Је л јасно? – говори Видовић.

Према сазнањима Српскаинфо, они су у Модричу дошли како би упутили претње особи која је у сукобу с Александром Јовановићем Тупешом из Модриче. Тупеша полиција тражи због више тешких кривичних дела, а који се тренутно крије на подручју Београда.

Овако их се отац одрекао

Миодраг Видовић, познат као Мишко Хофман је 2019. гостовао на Хепи телевизији, где је причао о својим синовима, којих се пре тога одрекао и преко новина.- У сукоб са синовима дошао сам зато што сам видео да су се ухватили лошег друштва. Ја немам никад изговор, увек признајем. Они су фолиранти, ја сам их учио да се баве науком, спортом и музиком. Они су завршили паралелно и музичку школу, страшно су свирали виолину, Миљан је имао и концерте. Они су мене слушали све док су били са мном, до 20. године - казао је, између осталог, Миодраг.

Рекао је да је истина је да су отели човека.

Нема даље – Време је да Украјина склопи мир

Извор: Глас јавности

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА