Најновије

У СРБИЈИ ПРОГЛАШЕН ЦРВЕНИ НИВО ПРЕТЊИ ОД ТЕРОРИЗМА: Појачано присуство полиције

Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић изјавио је да је прогласио црвени ниво безбедносних претњи од тероризма имајући у виду да је и тужилаштво данашњи напад на жандарма код израелске амбасаде у Београду окарактерисало као терористички.

Дачић је нагласио да ће у складу с тим бити повећано присуство полиције испред амбасада, институција и свих места где борави већи број људи.

"У складу са инструкцијама, правилима која постоје, инструкцијама Савета за националну безбедност, пошто је дошло до овог терористичког акта, као министар унутрашњих послова прогласио сам црвени ниво безбедносних претњи од тероризма", рекао је Дачић након што је са председником Александром Вучићем и министром здравља Златибором Лончаром посетио у Ургентном центру рањеног жандарма Милоша Јевремовића.

Дачић је нагласио да ће грађани сигурно видети веће присуство полиције на разним местима која су битна за јавни интерес, односно где борави већи број људи, не само амбасаде и државне службе, него и кад су у питању тржни центри или друга места где има пуно људи.

ПУТИНОВА АКЦИЈА У ЦРНОМ МОРУ ИЗАЗВАЛА ПАНИКУ У НАТО ПАКТУ! Москва планира освету за Севастопољ?

Извор: Спутник.рс
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА