Најновије

„Почетак краја“: Америка повлачи системе за извиђање из Украјине?

Након слабог наступа америчког председника Џозефа Бајдена током предизборне дебате са Доналдом Трампом, САД би могле да предузму кораке који би довели до завршетка сукоба у Украјини, сматра бивши саветник ЦИА Џејмс Рикардс.

„Сада, када је са Џозефом Бајденом завршено, веома је вероватно да је готово и са сукобом у Украјини. Постоје неки подаци да САД повлаче из зоне сукоба средства за извиђање и осматрање. То ће спречити украјинске неонацисте да изводе нападе на Русију помоћу ракета и дронова. То је почетак краја“, сматра Рикардс.

Раније је Министарство одбране Русије саопштило да је повећан интензитет летова америчких стратешких беспилотних летелица изнад Црног мора. Руски војни ресор саопштио је да је сврха тих летова извиђање и навођење високопрецизног наоружања које је Запад испоручио Украјини за нападе на руске циљеве.

Министар одбране Андреј Белоусов у међувремену је наложио руском Генералштабу да предложи мере реаговања на америчке провокације изнад Црног мора.

Прва предизборна телевизијска дебата између америчких председничких кандидата из Демократске и Републиканске странке – Џозефа Бајдена и Доналда Трампа – одржана је 27. јуна увече у студију Си-Ен-Ена у Атланти. Бајденов наступ многи су окарактерисали као неуспех. Конкретно, уредништво америчког листа Њујорк тајмс позвало је Бајдена да се повуче из предизборне трке.

ХОЋЕ ДА НАМ ЗАДАЈУ ПОСЛЕДЊИ УДАРАЦ! Велико упозорење српског стручњака (ВИДЕО)

Извор: Спутник.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА