Најновије

ПЕНЗИЈА НЕЋЕ БИТИ: Динар ће се сломити за четири сата, паника стиже! И ЕУ пред банкротом!

Мафија се не руши на изборима, већ на велики демонстрацијма на којима ће се дати ултиматум председнику државе и Скупштини, који су сви нелегитимни, да морају да поднеус оставке и да се повуку у року од 48 сати, изјавио је економиста Бранко Драгаш, један од оснивача покрета “Моба“.

Он је рекао да, са сдруге стране, овај покрет већ припрема платформу на блокчејн технологији за изборе, али по струкама.

- Наша прелазна влада треба да има свега девет министарстава, премијера и гувернера. И они ће имати тимове од по 50 стручњака. И упорно доказујем да су Срби потпуно писмени за дигитализацију, и то су доказали када су требали да подигну по сто евра, где се само у једном дану пријавило четири милиона људи – приметио је Драгаш.

Како је анвео, Србија није задужена само спољним дугом од 57 милијарди, према рачуници проф. Слободана Комазеца, већ...

- На тај дуг, професор Комазец је додао и све остале дугове и израчунао је да је то 101 милијарда и да ће то да се сломи са последицама које ће бити катастрофалне – упозорава економиста. Драгаш је објаснио да је то основица дуга, а да на тих 101 милијарди иду и камате, а да се ми непрестано задужујемо и да се из тих кредита пуни буџет.

Говорећи о срамоти председника Вучића у Скупштини УН, он је рекао да га је председавајућа утереала у лаж.

- Кад је ова мала женица са Малте лупила руком о сто и рекла да мора да узме у заштиту своју заменицу, „јер она не лаже“. Значи, она је рекла да председник Србије лаже, на оних три минута, и он је само ућутао и рекао: „Хвала“. Е то је сервилно понашање, зато што је мекушац и нерадник и ништа не зна, и та прича како он има велики радни елан, то је сумануто. Тако је исто и Ђинђић био као мува без главе, отворени су прозори, а она зунзара само јури, а не зна да изађе кроз тај прозор – изнео је Драгаш.

Према његовим речима, Србија је већ банкротирала, а прелазна ввлада стручњака ће да прекине задуживање.

- Источну Србију је дао на коришћење Кинезима јер нисмо могли да вратимо четири милиајрде евра, и узео је нових четири милијарде евра. Ишао је код Макрона, да прави нуклеарне елктране и отпад... Он ће сада да продаје и људе – упозорио је Драгаш.

Такође је истакао како „Америци прети крвави обрачун“, да ће Европу у року од две године да „задеси финансијски цунами“, а немачки банкари већ беже пут Далеког Истока. Такође, је навео да и Блекрок има своје проблеме и да је пред пуцањем. Драгаш је нагласио да не можемо да чекамо да се Руси појаве на Дунаву, већ морамо сами узети ствари у своје руке. Како је навео, кад дође до слома динара, то ће се десити у року од четири сата и настаће паника, а пензија неће бити. Међутим, након што се то деси, рекао је да његов покрет већ има план „петармија“ стручњака, које ће очистити земљу од корупције и вратити је на пут развоја и просперитета.

О овоме и још много више, погледајте у најновијем интервјуу Слободана Комазеца на јутјуб каналу Прави одговор. 

КАКО СУ АМЕРИКАНЦИ НАСАНКАЛИ УКРАЈИНЦЕ НА ФРОНТУ! Тотални фијаско пројекта "мејвен"- због овога је пропала контаофанзива Кијева?!

Извор: Правда.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА