Најновије

НЕСТОРОВИЋ: И власт и западна опозиција се боре само за сопствене интересе

Лидер Покрета “Ми снага народа – проф. др Бранимир Несторовић” рекао је да Вучићев режим и прозападна опозиција размишљају само о сопственим интересима и да зато на предстојећим изборима грађани треба да дају подршку његовом покрету.

“Показали смо после децембарских избора да може да се битно утиче на политичку сцену Србије, овакву каква је тренутно. Изађите и подржите Покрет “Ми снага народа – проф. др Бранимир Несторовић”  јер тиме подржавате себе и да ваш град постане оно што је увек био, српска Атина”, поручио је Несторовић у обраћању Новосађанима путем мреже Телеграм.

Покрет “Ми снага народа – проф. др Бранимир Несторовић” позвао је Новосађане да подрже њихову кандидатуру на предстојећим изборима.

“Драги грађани Новог Сада, Покрет Ми снага народа - проф. др Бранимир Несторовић - Нови Сад је кренуо у акцију прикупљања потписа за нашу кандидатуру. Позивамо вас да се придружите овој важној иницијативи и подржите нас у остваривању наших циљева за бољи Нови Сад. Ваш потпис је кључан да бисмо заједно изградили град који заслужујемо - град који је праведан, просперитетан и сигуран за све нас. Сваки глас је важан и сваки потпис је корак ближе остварењу наших идеала. Позовите своје пријатеље, породицу и колеге да нам се придруже у тржном центру Париски магазин на другом спрату. Ако вам је потребан превоз, не устручавајте се да нас контактирате на број телефона 0631623155”, стоји у саопштењу.

Покрет даље наводи тачне термине за давање потписа:

“Краља Александра 12, тржни центар Париски Магазин
Уторак 07.05. од 12 до 20
Среда 08.05. од 12 до 20
Четвртак 09.05. од 12 до 20
Петак 10.05. од 17 до 20

Хвала вам што сте део ове важне промене и што доприносите изградњи боље будућности за све нас. Ваша подршка је наша снага!”, стоји у саопштењу Покрета.

Пољски судија тражи заштиту у Белорусији

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА