Најновије

ОБРАДОВИЋ ПОЗВАО ВОЈСКУ И ПОЛИЦИЈУ ДА ПРЕУЗМУ ВЛАСТ: "Вучић је постао безбедносна претња за Србију! Треба га изоловати"!

“Председник Србије годинама уназад подржава Сорошеву политику отворених граница за мигранте, јер је у изузетно пријатељским односима са породицом тог америчког милијардера”, изјавио је лидер покрета Двери Бошко Обрадовић.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Обрадовић каже да док на граници Турске и Грчке траје мали рат са мигрантима, док све државе у окружењу у потпуности затварају своје границе, једино Србија не чини ништа по том питању и све наше границе су отворене за противзаконити улазак илегалних миграната.

Обрадовић тврди да се председник Вучић редовно састаје са сином Џорџа Сороша - Алексом, и да подржава Сорошеву мигрантску политику у замену за њихову подршку и међународно лобирање за опстанак на власти у Србији, саопштено је из покрета Двери.

Обрадовић наглашава да овде нису проблем мигрантске породице које беже са ратом захваћених подручја и којима треба помоћи, већ војно способни мушкарци од 18-30 година без икаквих личних докумената који кршећи закон илегално улазе у Србију.

Лидер Двери сматра да је председник Вучић спреман "да зарад опстанка на власти трајно прими велики број миграната да би се додворио Ангели Меркел и Џорџу Сорошу."

Обрадовић тврди да председник Србије сматра да је мигрантска криза шанса да поправимо наш наталитет, као што је то урадила Немачка и да ће се до 2030. изједначити број оних који из Србије одлазе са бројем миграната који у Србију долазе, што "значи да он планира насељавање Србије са најмање 50.000 миграната годишње колико сваке године грађана Србије оде у иностранство".

Обрадовић сматра "да је председник СНС постао безбедносна претња за Србију и да га треба изоловати".

Он је позвао Војску Србије и полицију да заштите безбедност грађана Србије и не дозволе преливање мигрантске кризе у нашу земљу, јер сматра да Србија није Немачка и да нема капацитете да решава ову кризу и асимилује толико велики број миграната.

Обрадовић сматра да наша мигрантска политика мора хитно да се мења и изједначи са политиком чланица ЕУ из Вишеградске групе (Мађарска, Чешка, Пољска и Словачка) које строго контролишу своје државне границе и спречавају противзаконити улазак илегалних миграната, наводи се у саопштењу.

Вулин: Војска уз Вучића

Војска Србије чврсто стоји уз свог врховног команданта Александра Вучића и штити уставни поредак земље, изјавио је министар одбране Александар Вулин реагујући на позив лидера Двери Бошка Обрадовића војсци и полицији да преузму власт у земљи и заштите границе од миграната.

Обрадовић је још 2015. године лагао да је Србију населило 400.000 миграната и сада наставља да лаже, нагласио је Вулин, који је у Краљеву обишао припаднике 714. противоклопне хеликоптерске ескадриле који се обучавају на хеликоптеру Ми-35 и кадете 41. класе Војне академије који пролазе тренажни процес на хеликоптетима ХН-42/45.

Вучић је Србију заштитио 2015. године када је мигрантска криза била на врхунцу, заштитиће је и сада. Бошко Обрадовић за позив на оружану побуну би морао да одговара одмах, поручио је Вулин, саопштило је Министарство одбране.

Војска Србије далеко је снажнија него што је била и захваљујући напорима председника Србије Александра Вучића, као и огромном новцу који се улаже у нас, али и истом таквом труду свих припадника Војске Србије, бићемо само још јачи, рекао је Вулин.

Прочитајте ОВДЕ какав су инцидент направили мигранти на Новом Београду.

Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА