Најновије

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Бојкот избора као начин да сачувамо Косово и Метохију у саставу Србије! (ВИДЕО)

"Бојкот избора 21. јуна је један од начина да сачувамо Косово и Метохију у саставу Србије, јер нећемо дати легитимитет идеји Александра Вучића о признању независности лажне државе Косово чија реализација следи после избора." рекао је бошко Обрадовић, лидер покрета Двери. 

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

"Наиме, СНС је помогнута да дође на власт у Србији од стране западних ментора управо да би завршила са заокруживањем друге албанске државе на Балкану, Они су половину тог обећања испунили потписивањем антиуставног Бриселског споразума 2013. године, а другу половину треба да заврше након лажних избора 21. јуна. Западним менторима из Брисела и Вашингтона се очито жури са признањем сепаратистичке творевине на Косову и Метохији, па су најпре пожуривали формирање нове сепаратистичке владе у Приштини, а сад подржавају и пожурују изборе у Србији, како би после тога уследили брзи преговори и договори две стране. Веома је карактеристично да је Александар Вучић најавио наставак преговора буквално сутрадан по завршетку избора у Србији, што говори о хитности завршетка преговарачког процеса који несумњиво води ка признању лажне државе Косово од стране Београда и њеном учлањењу у УН. Оно што посебно забрињава јесте што је наша власт спремна на одрицање не само од КиМ, већ се у тајним преговорима између Александра Вучића и Хашима Тачија који трају две године уназад у оквиру идеје разграничења помиње припајање делова општина Прешево, Бујановац и Медвеђа другој албанској држави на Балкану, што води ка стварању Велике Албаније као огромне безбедносне претње за све државе у региону." рекао је он.

Обрадовић тврди да су избори лажни и да је идеја конституисање лажне Скупштине која ће потврдити договор између Вучића и Тачија и зато је бојкот избора начин да се сачува Косово и Метохију у саставу Србије. 

"Све одлуке будуће лажне Скупштине и Владе биће нелегитимне и поништене након смене власти. На тај начин сви који бојкотују изборе изражавају своје неслагање са кршењем Устава и предајом Косова и Метохије, и омогућавају будућој власти након пада Александра Вучића да поништи све штетне споразуме по српске националне и државне интересе, не само по питању КиМ, већ и другим. " рекао је Обрадовић.

СНС и Вучић намерно праве спорне изборне спотове?! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда, Двери

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА