Најновије

ДРАГАНА ТРИФКОВИЋ ОТКРИВА: Ево зашто Вучић жури да изда Косово! (ВИДЕО)

Потпредседница покрета Двери, Драгана Трифковић изјавила је је у свом новом интервјуу да време ради за Србију и објаснила зашто се антисрпској страни толико жури.

Драгана Трифковић (Фото: Јутјуб)

"Статус Косова не може да се реши у Бриселу већ само у Уједињеним нацијама, иако албанска страна потенцира да очекује од Србије признање и столицу у УН, Александар Вучић им не може дати столицу јер нема надлежност за то. Преговори у Бриселу су били под патронатом Америке, али сад имамо другу Америку од доласка Трампа и ту су се ствари промениле. Вучић нема тактику ни платформу већ се прилагођава захтевима Брисела и албанској страни, обећањима које је дао, а овде се ствара тензија о неком рату.Вучићева коалиција је широка и креће се од Нато лобиста до некаквих русофила, а питање је да ли су заиста русофили.Тако прозападна страна прича да ће бити велика штета ако прекинемо пут у ЕУ због Косова, а тзв. патриотска најављује рат на Косову ако не потпишемо. Све су то Вучићеви кадрови које користи по потреби", истиче потпредседница покрета "Двери".

„Време ради за Србију, а не за независно Косово које се увелико празни. Млади Албанци одлазе и не враћају се више. Косово је вештачка, сепаратистичка творевина направљена од криминогених структура, није на корист народа који тамо живи, већ служи интересима Запада и нема будућност. Овде Вучић покушава да представи да Албанци имају више деце од Срба, што је нетачно и наталитет им је драстично смањен. Разбијена је традиционална албанска породица, нема оних са седморо и десеторо деце. Младе Албанке воде другачији живот, тамо је заживела проституција, криминал и млади масовно одлазе. Кад прођете албанским селима, видећете да су пуста, са напуштеним кућама. Ни дању нема деце да се виде на улицама као некад. Мењају се фундаментално и ствари на светској полтиици. Будућност Еу је под великим знаком питања због политичке, економске, мигрантске кризе. Излазе сад у јавност и документа о рату у Босни да у Сребреници није било геноцида, а тако ће бити ускоро и у вези КиМ, и свет ће знати да се рат против Србије водио путем пропаганде и лажи, а то све иде Србији у прилог“

„Меркел је на заласку каријере, а сви договоре Вучића са ЕУ око КиМ су ишли преко ње. Немачка улаже велики новац на Косово и сматра га ратним пленом, баш као што су окупатори Немци ушавши у Србију, прво почели да експлоатишу рудник Трепча. Меркел жури да до краја године заврши питање статуса док Немачка председава ЕУ. Њој је Вучић обећао признање, а не нека разграничења и размене територија, што је најгоре могуће решење по Србију јер доводимо у питрање читаву границу и сутра ће се отворити разграничење са Мађарима и другима. Вучићу то решење одговара јер би тиме прикрио чин велеиздаје. Жели да да све што је наше, 15 одсто територије Србије, а добије назад наша 3 села.Он може да поклони свој стан у Београду и њиву Албанцима, али један метар квадратни државе не може да да! Дошао на власт обећавајући Меркеловој да ће потписати све оно што бивши режим није смео или није хтео да потпише. Тадић је одбио да потпише Бриселски споразум, а Вучић га је потписао и то је чињеница“, каже Драгана Трифковић.

Гошћа се посебно осврнула на „србомрзачку“ улогу Француза, која не датира од скоро, а током емисије се дискутовало и о утицају Русије, протестима у Србији и другим актуелним темама.

Милитанти кренули у напад жестоким гранатирањем! Агресија се наставља! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда/Србин Инфо/Центар

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА