Најновије

Више него што очекујете: Лансирана потпуно нова звер за забаву ПОКО М3

ПЕКИНГ, КИНА, Новембер 24, 2020 – Надограђујући своју познату линију паметних телефона, ПОКО Глобал данас је објавио своју независност као и потпуно нови паметни телефон, ПОКО М3. Са троструким подешавањем камере од 48MP, батеријом од 6000mAh, предивним FHD+ екраном и Qualcomm® Snapdragon™ 662 процесором, ПОКО М3 је следећи ХИТ уређај за младе љубитеље забаве у покрету.

ПОКО Независност бренда

Са најновијим лансирањем, ПОКО Глобал уводи нову еру као независни бренд. Ову значајну прекретницу омогућила је огромна подршка њихове глобалне базе обожавалаца, што је помогло бренду да постигне неколико значајних достигнућа откако је њихов почетни ПОКО Ф1 уређај представљен 2018. године: 

  • Бренд је у року од 3 године ушао на више од 35 светских тржишта; 
  • ПОКО Ф1  достигао преко 2.2 милиона пошиљки*; 
  • Свеукупно, бренд је продао преко 6 милиона* ПОКО телефона широм света.

“Ови невероватни резултати означавају огромно одобравање потрошачке филозофије бренда ПОКО – “све што вам треба, ништа што вам није потребно, а ми смо и даље усредсређени на доношење иновативне технологије потрошачима без свих непотребних додатака.” рекао је Kevin Qiu, шеф ПОКО Глобала.

ПОКО М3 – Више него што очекујете

Изванредно трајање батерија без компромиса 
Опремљен највећим капацитетом батерије у својој класи, ПОКО М3 гарантује чак и најзагриженијим гејмерима да ће бити у потпуности омогућени за конектовање и стримовање током дана са својом моћном батеријом од 6000mAh. Очекује се да телефон може да издржи више од 5 дана при лаганој употреби И нешто мање од 3 дана при умереној употреби. Потребно је отприлике 1.5 дан** да се батерија потпуно испразни при великој употреби.

Поред своје издржљивости, ПОКО М3 пружа бржу и константнију брзину пуњења за кориснике у покрету са својим МИУИ ултра режимом уштеде батерије и брзим пуњењем од 18W. Уређај долази са 22.5W пуњачем и подржава обрнуто жично пуњење, нудећи побољшану погодност.

Запањујући екран за бескрајну забаву

Права звер за забаву, ПОКО М3 има 6.53” FHD+ Dot Drop 2340x1080 екран високе резолуције, заједно са импресивним односом контраста 1,500:1 и односом страница 19.5:9 за блиставо искуство гледања од ивице до ивице. Његов велики предњи екран Corning® Gorilla® Glass 3 нуди велику заштиту од падова и огреботина , док текстура задње маске против отисака прстију пружа сигурно држање И врхунски осећај мале тежине. ПОКО М3 је опремљен бочно постављеним сензором отиска прста који омогућава минималистички дизајн предњег екрана без угрожавања корисничке приступачности.

ПОКО М3 је пријатан за гледање на више начина – има сертификат TÜV Rheinland Low Blue Light, што значи да корисници могу гледати сате садржаја уз минимално напрезање очију. Поседујући систем звучника ПОКО М3 пружа врхунски звук са моћним басовима за импресивно искуство у затвореном.

Тростука камера од 48MP са додатним могућностима фотографисања
Спремни да ваше фотографске вештине подигнете на следећи ниво, ПОКО М3 се размеће атрактивном троструком камером од 48МП на тржишту паметних телефона , подржаном од 2МП макро камере и сензором дубине од 2МП. У медјувремену ваша селфи игра ће остати јака захваљујући 8МП селфи камери на уређају.

Пружање бриљантних мобилних перформанси без пробијања трошкова

Уз Qualcomm® Snapdragon™ 662 процесором, ПОКО М3 пружа сјајно искуство које никада раније није виђено у овом ценовном нивоу. Уз Qualcomm® Adreno™ 610 ГПУ, добићете глатко играње И видео искуство – и прилику за чување висококвалитетних фотографија у упола мање меморије. ПОКО М3 11нм процесор пружа веће перформансе, мању производњу топлоте и мању потрошњу енергије, што га чини неопходним уређајем у својој категорији.

Доживите забаву без напора уз глатки оперативни систем. МИУИ Гаме Бустер омогућава вам праћење употребе ЦПУ и ГПУ у реалном времену, док филтер гласа доноси мало зачина у ваше играчко искуство. Шта више, можете свој екран пребацити на спољни монитор, омогућавајући и да се ваши пријатељи придруже забави.

Разликујте се од осталих јединственим дизајном

Са мање од 200г, ПОКО М3 доноси стилски дизајн који вам неће бити тежак. Уређај је доступан у Цоол Блуе, ПОКО yеллоw и Поwер блацк боји и у материјалу који осигурава сигурно држање. Редзајнирани бочно постављени скенер отиска прста је лако доступан, омогућавајући вам да у тренутку откључате телефон, а укључује мањи жлеб и заобљене углове како би се самњиле оштре ивице.

ПОКО М3 долази у две варијанте – 4ГБ+64ГБ, 4ГБ+128ГБ. 

СПЕЦИФИКАЦИЈЕ

Battery & Charging

6,000mAh (typ) battery

18W fast charge

In-box 22.5W charger

USB-C

Reverse wired charging

(No reverse wired charging cable included in the box)

Display

6.53" FHD+ Dot Drop display

Contrast ratio: 1500:1

Brightness: 400 nits (typ)

Color temperature adjustment

Sunlight mode, standard mode, reading mode 2.0

TÜV Rheinland Low Blue Light Certification

L1 Widevine certified

Color

Cool Blue, POCO Yellow, Power Black

Dimensions & Weight

162.3mm x 77.3mm x 9.6mm, 198g

Processor

Qualcomm® Snapdragon™ 662

11nm energy-efficient manufacturing process

Qualcomm® Kryo™ 260, Octa-core CPU, up to 2.0GHz

Qualcomm® Adreno™ 610 GPU

3rd gen Qualcomm® AI Engine

Storage

LPDDR4X RAM + UFS 2.1/2.2 storage

4GB+64GB, 4GB+128GB

UFS 2.2 is only available on 4GB+128GB variant)

Rear Camera

48MP+2MP+2MP AI triple rear camera

48MP main camera

      1/2" sensor size

1.6μm 4-in-1 Super Pixel, 0.8μm pixel size

f/1.79, 6P lens, AF

2MP macro camera

1.75μm pixel size, f/2.4, FF

2MP depth sensor

1.75μm pixel size, f/2.4

Night mode, Movie frame, Time-lapse, 120fps slow motion video

Front Camera

8MP front camera

1.12μm pixel size, f/2.05

Connection

Dual SIM slots + 1 microSD

Expandable storage up to 512GB

2.4GHz/5GHz WIFI

Bluetooth 5.0

IR Blaster

FM radio (with headphones)

Security

Side-mounted fingerprint sensor

AI Face Unlock

Audio

Dual speakers

Hi-Res Audio certified

3.5mm headphone jack

System

MIUI 12 for POCO, based on Android 10

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА