Најновије

СТИГЛИ РЕЗУЛТАТИ АУТОПСИЈЕ! Зна се од чега је умро Марадона!

Сви чекају налаз аутопсије, а истражитељи су након смрти легенде рекли да није било трагова насилне смрти.

Марадона (Фото: Јутјуб)

После детаљног прегледа тела легендарног фудбалера установљено је како је преминуо од акутне, конгестивне и хроничне срчане инсуфицијенције, која је генерисала акутни едем плућа, према прелиминарном резултату обдукције која је обављена у току дана. Доктори су открили проширену кардиомиопатију, здравствено стање у ком срчани мишић слаби и шири се те не може да испумпа  довољно крви за остатак тела.

До тог закључка дошло је чак шест званичних лекара судске медицине и експерт у име породице, који су радили на аутопсији.

Аутопсија је трајала три сата, обављена је у болници у Сан Фернанду након чега је породици речено од чега је конкретно преминуо Ел Пибе. Породица је имала лекара који је био задужен да прати и надгледа поступак аутопсије који је трајао од 19.30 до 22.30. Јавно министарство Сан Исидро је позвало пет форензичара који су радили на обдукцији тела.

Учествовали су директор Судско-медицинског корпуса Сан Исидро Федерико Корасанити, његов колега из правосудног одељења Сан Мартин, директор Одељења научне полиције полиције Буенос Ајрес и још двоје форензичара из Корпуса судске медицине, судови Сан Исидро.

Ово су први резултати студије која ће бити завршена након резултата токсиколошке анализе, а тада ће бити утврђено потенцијално присуство алкохола или неких недозвољених супстанца у организму.

Лучић тврди да је Амфилохије убијен. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА