Најновије

Преминуо у кревету после најдужег врхунца икада: Само се укочио, а онда му се ово појавило на телу

Чарлс Мајава (35) из Паломбеа, града у афричкој држави Малави први је, али и последњи пут нажалост доживео у животу феномен “екстремног оргазма“.

Илустрација (Фото: принтскрин)

Чарлс је недељама уназад, према казивању пријатеља, желео да изнајми једну проституку како би коначно доживео нешто што никада пре није са супругом.

Иако су пријатељи, али и полиција на лицу места помислили да је Чарлс преминуо од превеликог узбуђења, односно да је доживео срчани удар, то није била истина.

“Преминули је доживео екстремни оргазам који уме да траје и по 5-10 минута. Пријатељица с којом је био те ноћи каже да се у тренутку оргазма само укочио и да је видела како му тело мења боју и почиње да брзо бледи. Рекла је и да су му се појавиле неке беле линије од груди надоле, као и да кад га је гурнула са себе, јер је био потпуно парализован. Уплашила се јер је претпоставила да је можда срчани удар. У том стању екстремног оргазма каже да је био најмање 10 минута”, рекли су у полицији, док девојка с којом је био Чарлс није желела да даје изјаве, али им је уредно и одмах пријавила случај.

Доктори из Мигови болнице у Паломбеу установили су да су Чарлсу у тренутку попуцали многи капилари, те да је доживео и излив крви у мозак.

“Ово је феномен који се ретко дешава, а када се и догоди, нажалост уме да буде фаталан. То је комбинација свега у људском телу – превеликог узбуђења, стимуланса. У тренутку ејакулације, преминулом се тело згрчило и укочило и није му било спаса”, рекао је доктор Мбого Кадуја.

Голу Мају Марковић погледајте ОВДЕ.

Извор:  Objektiv.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА