Најновије

ШТА АКО ДНР И ЛНР УЂУ У САСТАВ РУСИЈЕ? Могуће варијанте развоја догађаја

Руски писац, политичар и учесник рата у Донбасу Закхар Прилепин на страницама свог личног блога предвиђа опције за развој догађаја ако Русија ипак призна републике Донбаса и званично их припоји.

Донбас (Фото: Доњецка агенција новости)

Пише: Захар Прилепин

Ако Русија призна ДНР и ЛНР и прикључи их Русији, у Кијеву ће се догодити политички пуч. Зеленски треба да пази на викендицу у Ростову. У Геленџику постоји добар посао за баштована и цвећара.

Ако Русија прихвати ДНР и ЛНР као део Русије, у Кијеву ће се догодити политички пуч, услед којег би Тарас Булба требало да добије место председника. Надам се да је негде и да чека свој час.

Ако Русија призна ДНР и ЛНР и интегрише их у Русију, окупљања либералне опозиције на трговима неколико руских градова изгледаће као неразумна стада отпадника који ометају национални празник.

Ако Русија призна ДНР и ЛНР и прикључи их у Русију, четири милиона људи из Донбаса кренуће улицама Москве првог (и следећег) 31. дана у месецу, случајно газећи на путу групе демонстраната који нису успели да побегну у дворишта.

Биће пуно вести које почињу са '’ако'’.

Ако Русија прихвати ДНР и ЛНР, у Кијеву ће бити одржана бакљада под слоганом: „Трампе, врати се!“

Бајден ће бити постављен на Миротворца. „Миротворац“ ће бити преименован у „Дневник неуморног имбецила“.

2020. године становништво Русије смањило се за 500 хиљада људи. Ако Русија прихвати ДНР и ЛНР као део Русије, ми ћемо надокнадити све губитке од прошле године ове године, и, укратко, добићемо повећање.

Четири милиона нових Руса. Затим још четири. Онда још један.

Све док Матвеј Ганапољски не напише своју аутобиографију '’Последњи Украјинац'’.

Ако Русија прихвати ДНР и ЛНР као део Русије, шестогодишњи рат непобедиве Украјине против руске војске завршиће се 6 минута након појављивања руске војске на линији контакта.

Седам минута касније постаће јасно да су сви њихови виртуози, сви њихови киборзи, свих четрдесет милиона њихових борбених блогера, сва разметања и, што је најважније, сва независност, сав суверенитет стварна, округла, лепа, помало овална нула.

Шта су Руси учинили џихадистима у Сирији, погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА