Најновије

ОДУЗИМАЈУ МИЛОВ СТАТУСНИ СИМБОЛ, ПРОДАЈУ ГА И ПУНЕ БУЏЕТ: ''Нека задужи друго возило'' (ВИДЕО)

Премијер Здравко Кривокапић навео је да ће се новац користити „за помоћ угроженим грађанима и унапређење социјалне правде у држави“.

Мило Ђукановић (Фото: Председништво ЦГ)

Влада Црне Горе је усвојила предлог за покретање поступка продаје два возила „Mercedes Maybach“ који су у државном власништву.

„Средства од продаје ових возила биће уплаћена у буџет Црне Горе, а користиће се за помоћ угроженим грађанима и унапређење социјалне правде у држави“, навео је премијер Здравко Кривокапић на Твитер налогу.

Министар финансија и социјалног старања Милојко Спајић позвао је председника Црне Горе да уместо „мајбаха“ преузме друго возило.

У објави на Твитеру он је претходне кориснике луксузних „мајабаха“ позвао „да се јаве на Управи за катастар и државну имовину око преузимања алтернативних возила“.

„Или да се договоре са министарком просвете, науке, културе и спорта Весном Братић или министром економског развоја Јаковом Милатовићем који су наследили велики број истих“, написао је Спајић на Твитеру.

Он је у објави подсетио да по налогу премијера Здравка Кривокапића се продају два „мајбаха“, а да је за тај посао задужен његов ресор.

Раније је портал ИН4С писао серију чланака о два '’мајбаха'’ које су користили председник Црне Горе Мило Ђукановић и бивши премијер Душко Марковић, а њихова појединачна вредност достиже милион евра.

Како је загребачки надбискуп реаговао на избор српског патријарха, прочитајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА