Најновије

БРНАБИЋ БРАНИ ПРВУ ПОРОДИЦУ СРБИЈЕ: ''Жао ми је Данила Вучића, он нема везе са клановима''

Катастрофа је видети да се настављају напади на породицу председника Александра Вучића, а посебно на његовог старијег сина, ма колико ми причали да породице нису то заслужиле и да то није легитиман вид политичке борбе, рекла је синоћ премијерка Ана Брнабић за ТВ Пинк

Ана Брнабић (Фото: Влада Србије)

Брнабић је рекла да је сат времена пре гостовања на тој телевизији видела на друштвеним мрежама да се "таргетира" старији Вучићев син Данило.

"Ти напади су изузетно опасни, зато што они поново Вучићевог сина доводе у везу са неким клановима, неком мафијом са којима он апсолутно нема никакве везе, и то су конструкције у њиховим мозговима које озбиљан човек не може да објасни", оценила је Брнабић и позвала безбедносне службе да отворе четворе очи.

"Ми смо у јеку борбе против организованог киминала, задали смо му најозбиљнији ударац од 2013. године, нисмо дозволили да буде убијен ни председник, ни премијер, ни било ко из државног врха, али они доводе у питање стабилност државе тако што таргетирају Данила Вучића", истакла је Брнабић.

Додала је да јој је жао што Данило кроз то пролази само зато што му је отац успешан.

Каква је будућност Кфора, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА