Најновије

ЗАПАД БИ ХТЕО АЛИ НЕ СМЕ: Одбрамбени системи Русије јачи од агресора!

Западне земље не предузимају отворене агресивне кораке према Русији само зато што је званична Москва изградила одбрамбени систем који им не дозвољава да то учине, изјавила је портпаролка Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова.

С-400. (Фото: ria.ru)

„Због чега Запад не покреће директну агресију против Русије? Из само једног простог разлога, а то је чињеница да је Русија последњих година изградила систем одбране који им не дозвољава да то учине и они то јасно разумеју“, рекла је она за телевизију „Русија 1“.
С тим у вези, Захарова се осврнула и на понашање Запада у информативној средини.

„Тамо где схватају да могу да играју своје прљаве игрице и где осећају слабост с наше стране, блокирају документарне филмове и информативне канале“, објаснила је она.

Истовремено, портпаролка је истакла да западне земље желе да представе Русију и СССР „агресорима који не поштују људска права“.

„Ради се о стварању перцепције наше земље и Совјетског Савеза као земље-агресора у историјском контексту, као земље која не поштује људска права и чини то из године у годину, из деценије у деценију. Како би створили зграду коју називају крвави Кремљ, они сликају те страхоте, а у њеном темељу им стално требају нове и нове цигле“, одговорила је она на питање о монахињама у Пољској које су наводно убили војници Црвене армије.

Џихадисти кренули у напад према руској бази! Више о томе ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА