Најновије

ПОЧЕО МЕЂУСТРАНАЧКИ ДИЈАЛОГ БЕЗ СТРАНАЦА: Ево ко све учествује (ВИДЕО)

У Скупштини Србије почео је први састанак у оквиру међустраначког дијалога који се одвија без присуства странаца, а присуствује му и председник Србије Александар Вучић.

Народна скупштина (Фото: srbija.gov.rs)

Вучића је дочекао председник Парламента Ивица Дачић који је покровитељ тог дијалога .

На састанку су представници владајуће коалиције - СНС, из СПС-а Ђорђе Милићевић и Жарко Обрадовић, председник Покрет социјалиста Александар Вулин, ПУПС, ЈС, Председник СПАС Александар Шапић, а ту су и представници Странке правде и помирења Муамер Зукорлић и из СВМ Елвира Ковач.

Присуствују и представници опозиционих странака и покрета - Чедомир Јовановић, лидер ЛДП-а, Саша Радуловић председник Покрета Доста је било, лидер Покрета Двери Бошко Обрадовић, Милица Стаменковски из Покрета Заветници, заменик председника Српске радикалне странке Александар Шешељ, председник ДСС Милош Јовановић, председник ПОКС-а Жика Гојковић.

Председник парламента Ивица Дачић, под чијим се покровитељством одржава међустраначки дијалог, раније је најавио да ће учествовати 26 странака и да ће бити затворено за јавност.

Планирано је да се одржи и међустраначки дијалог уз присуство посредника из Европског парламента, а детаљи о том састанку требало би да буду познати 7. маја.

О хибридном режиму у Србији прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА