Најновије

"Гори Јерусалим, Јевреји у грозници убрзавају припреме за трећи храм и антихриста"

Гост у емисији „Политикон“ аутора и водитеља Данила Тврдишића на тв „Хелмкаст“ биo je др. Слободан Јанковић из центра за конзервативне студије.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

У емисији која је највећим делом била посвећена најновијем израелско палестинском сукобу и вероватноћом његове есклалације, Јанковић, између осталог, каже:“ Храмовна гора на којој се налази џамија Ал Акса везују се веровања о почетку армагедона за све три монотеистичке религије(хришћанства,ислама и хебрејства).

Многа пророчанства и предсказања говоре да ће се у Јерусалиму зацарити антихрист. Јевреју ту личност доживљавају другачије, као свог месију(спаситеља), као цара који ће фактички њима донети светску власт. У том смислу муслимани стално подсећају да археолошки радови који се одвијају на Храмовној Гори и прокопани тунели у њој се врше са циљем да би се на тај начин поткопао и срушио цео комплекс и Ал Акса. Дакле,једини начин да Јевреји реализују идеју обнове трећег храма је да Ал Акса некако буде „измештена“.

У емисији је било речи о припремама и завршеним плановима Израела за напад на Иранска нуклеарна постројења, о позадини писма пензионисаних и активних француских генерала у којем упозоравају Емануела Макрона на извесност грађанског рата у Француској, о кризи у Украјини као и о домаћим унутарполитичким темама.

На следећој вези можете погледати ову веома занимљиву емисију:

Караџић страхује да ће га заклати. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Хелм Каст

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА