Најновије

НЕМА РАЗЛИКЕ ИЗМЕЂУ ПРОСТИТУТКЕ, ДОМАЋИЦЕ И ДОКТОРКЕ: Ноћ са Српкињама кошта од 500 до 1.500 евра! (ВИДЕО)

Ниједна старлета, нити било која друга жена из јавног живота Србије није признала, бар не јавно, да се бавила или да се бави проституцијом. Иако се иза најразличитијих професија на нашој јавној сцени крију и жене које се баве најстаријим занатом, о томе се јавно не говори. Зашто се поједине жене из домаћег шоу бизниса, као што су певачице, глумице али и старлете, повезују са проституцијом и због чега се одлучују на бављење овим послом, испричала је трансродна певачица, која се у Швајцарској декларисала као проститутка, Електра Елит у "Пулсу Србије".

Електра Елит (Фото: Јутјуб)

- Највећи проблем је што не постоји закон за особе које се баве овим послом. А и код нас на Балкану генерално је проблем што су те жене етикетиране од стране јавности. међутим, када се изгласа закон и када оне добију осигурање и буду заштићене, то ће ићи на обострану корист и државе, а и особа које се баве овим послом.

Она је додала да је граница између старлете и проститутке танка и да се у 90 одсто случајева особе које се издају за старлете, заправо баве проституцијом.

- Држава зна ко је већ проститутка, све су биле хапшене. А осуда јавности је један од главних проблема у нашем друштву - каже Електра.

Она је додала да, пошто је у Швајцарској декларисана као проститутка, за своје услуге добија и редовну плату, будући да је до маја забрањено проституисање.

Како каже, за своје услуге узима од 700 до 1.000 евра за сат, док у Београду цена услуга се креће од 500 до 1.500 евра.

Она је навела да је проституција је јако везана са дрогом и макроима, а шокирала је и изјавом да нема разлике између проститутке, домаћице или докторке.

- Нема разлике између проститутке, домаћице или докторке, ниједна од њих није бољи човек него што сам ја нити сам ја боље од њих - каже Електра и додаје да су јој дражи обични људи који чак и подигну кредит да би спавали са њом, него богаташи које некад једва одради.

Задругарима пуштен с*кс Кристине и Кристијана, сви су занемели од шока! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА