Најновије

Шапић већ почео да ботује за СНС

Лидеру СПАС-а и будућој ведети Српске напредне странке, Александру Шапићу, по свему судећи, неће много требати да се уклопи у нове страначке боје и да постане прави репрезент онога против чега се на почетку своје политичке каријере борио. Да се ствари мењају и да је овај Шапић неки други (напреднији) политичар може се наслутити и по његовом деловању на друштвеним мрежама, где је убрзо по објављивању информације да ће прећи у СНС, заузео курс просечног напредњачког бота, какве је својевремено и сам прозивао.

Шапић (Фото: Јутјуб)

Принцип функционисања једног напредњачког бота је прилично једноставан – председник Вучић се појави на телевизији, исприча како је угрожен или пак наведе неки “историјски успех” који је постигао, а затим следи на хиљаде коментара на друштвеним мрежама где се, по потреби, брани или хвали свемогући лидер Српске напредне странке. 

Тако је било и претходног дана – председник је оптужио лидера Странке слободе и правде да угрожава безбедност његовог сина Данила и да “преко лешева туђе деце” жели да дође до зараде, а потом су те његове речи редом понављали страначки функционер и ботови на друштвеним мрежама. 

Да неће одступати од агенде своје нове партије, показао је и први човек Новог Београда и будућа перјаница напредњака – Александар Шапић. 

“Не дирајте више ничију децу, најлепше вас молим. Није вредно”, написао је на Твитеру, уз писмо где образлаже свој став.

“Сваком родитељу су његова деца светиња и онај родитељ који за своје дете није спреман живо да да, није родитељ. Александар Вучић уз сав свој политички утицај и ауторитет који има је на крају крајева, као и свако од нас, само родитељ и човек од криви и меса, који своју децу воли највише на весту и све ће урадити да их заштити”, бранио је Шапић свог лидера, да би затим упутио поруку онима који се усуде да ураде супротно.

“Престаните да дирате туђу децу, молим вас, јер колико ви волите своју, свако исто толико воли своје рођено дете. Не играјте се са дечијим животима, шта год мислили о сваком од нас, најлепше вас молим, није вредно”, поручује Шапић.

За почетак – врло добро. Шапић је положио први тест из области напредњачког деловања на друштвеним мрежама. А потенцијал који је приказао обећава једну пристојну каријеру у редовима владајуће партије.

Мило учествовао у стрељању муслимана у Сребреници, послао три аутобуса, а онда је уследио хорор. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА