Најновије

"Док је Париз спавао" у издању Вулкана за све оне са снажним емоцијама!

Роман који одише снажним емоцијама "Док је Париз спавао" ауторке Рут Друар првенствено је намењен читаоцима који се препуштају причама о невероватним судбинама у тешким и изазовним временима. Књига се за кратко време нашла на самом врху листа најпродаванијих наслова и преведена је на 15 светских језика. „Препуна дубоких осећања, феноменална књига коју ћете дуго памтити.“ – Publishers Weekly

Фото: Вулкан издаваштво

"Док је Париз спавао" је незаборавна прича о моћи љубави и храбрости у тренуцима када се чини да је све изгубљено. На мрачном перону у окупираном Паризу, судбина укршта путеве потпуним странцима, доносећи будућност какву нису могли ни да замисле.

Почетак приче смештен је у ратом опхрвани Париз, 1944. године. У делићу секунде, у откуцају срца, Сара мора да донесе одлуку. Обузета очајем, у чину безусловне љубави, поверава свог сина, најдрагоценије што има, потпуном незнанцу. Све што јој је сада преостало је нада.

Веровао је да је све оставио за собом. Ожиљак на његовом лицу мала је цена за то што је остао жив. Сада има нови живот у Калифорнији и дивну породицу и није очекивао да ће му прошлост једног дана покуцати на врата. Да ли године глади и страха кваре добре људе и претварају их у лоше?

Искористите прилику и путем сајта www.vulkani.rs купите роман "Док је Париз спавао", књигу која ће у вама пробудити најискреније и најдубље емоције, чији ће вас ликови дуго пратити, а њихове судбине фасцинирати.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА