Најновије

ПУТИН ПОСЛЕ ТРИ ГОДИНЕ У АМЕРИЧКИМ МЕДИЈИМА: Објаснио основну разлику између Бајдена и Трампа (ВИДЕО)

Руски председник Владимир Путин дао је интервју америчком телевизијском каналу NBC, у којем је говорио о својим очекивањима уочи састанка са председником САД Џоом Бајденом.

Владимир Путин (Фото: РИА Новости)

Неколико дана пре самита у Женеви, стручњаци у САД се питају шта да очекују од председника Руске Федерације, хватају сваки сигнал који се појави на јавном пољу и покушавају да сазнају расположење и планове руске стране за предстојећи састанак.

Као одговор на захтев новинарке NBC-а Кејре Симонс да упореди претходног америчког председника Доналда Трампа са садашњим шефом Беле куће, Путин је казао да се Бајден „радикално разликује од Трампа јер је председник Бајден каријерни политичар“.

„Провео је готово читав свој живот у политици ... он је потпуно друга особа, у овоме постоје предности и недостаци, али надам се да неће бити импулсивних поступака актуелног председника“, рекао је руски лидер.

Водитељ је питао и како се руски председник односи према Бајденовој увредљивој изјави, у којој је током једном од својих интервјуа рекао да би Путин могао да се назове „убицом“.

„Током свог мандата навикао сам се на нападе са свих страна и из свих области под најразличитијим изговорима и разлозима, различитог калибра и окрутности, и ништа ме од тога не изненађује“, одговорио је руски лидер са осмехом.

Треба имати на уму да је овај интервју за NBC био Путинов први детаљни разговор са америчким медијима у последње три године.

Как је Зеленски ушао у НАТО, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА