Најновије

ДИКТАТУРА У ПУНОМ СЈАЈУ: Затворили ресторан после сликања са лидерима опозиције?!

Ко је близак актуелном режиму и ради како владајућа Српска напредна странка сматра да треба - пролази одлично. Остали, нека им је бог у помоћи. То је опште позната чињеница, али чини се да је режим сада прешао границу, будући да је инспекција затворила ресторан у Врњачкој Бањи, и то после сликања са лидерима опозиције?! За неверицу!

Опозиција (Фото: јутјуб)

Поменута ситуација, као што рекосмо, одиграла се у Врњачкој Бањи, након посете овом граду функционера Странке слободе и правде Драгана Ђиласа, Маринике Тепић, Борка Стефановића и Дејана Булатовића, који је све то обнародовао на Твитеру.

- Јуче смо након страначког скупа у Врњачкој Бањи Драган, Мариника, Борко и ја били у ресторану Фрида 1927, власника Драгана Богдановића. А власник брзе хране ТНТ Лазар Гочанин се сликао са нама. Данас је инспекција затворила оба ресторана у Врњачкој Бањи - написао је на Твитеру Дејан Булатовић, потпредседник Странке слободе и правде.

На све то је имао да дода још само две речи.

- Дефинитивно диктатура!

Сваки даљи коментар је сувишан, пошто је поражавајуће у шта се претворила земља и да људи испаштају само због сликања са лидерима опозиције или због тога што су их угостили у свом ресторану…

Како власт панично пуни бирачки списак, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА