Најновије

АМЕРИКАНЦИ ПОМЕШАЛИ ВУЧИЋА СА ЛУКАШЕНКОМ: Случајност?! (ФОТО)

Шта о Александру Вучићу заиста свет мисли показало се у 24 часа када је још једна његова бесмислена изјава намењена домаћој јавности стигла до Америке.

Лукашенко и Вучић (Фото: Председништво Белорусије)

Наиме, АП је пренео његову изјаву у којој је позвао Твитер да му угасе профил као Трампу. Вучић је то урадио после одлуке ове компаније да твитер налоге више десетина медија у 20 земаља, међу којима и Србија, обележи реченицом да раде за владе тих држава.

Вучићеву изјаву су амерички медији дочекали са неверицом и очигледно су мало погледали по Гуглу ко је човек који је тако нешто рекао јер су то пренели у својим текстовима.


Фото: Твитер принтскрин

Један од америчких медија тражећи слику великог, светски познатог и признатог председника Србије направио је грешку.

- Према агенцији АП, Вучић, ултранационалиста, контролише масовне медије у земљи више од 10 година. Заузврат, често се објављују напади на опозиционе личности, независне медије који извештавају о наводним Вучиьевим везама са организованим криминалом и владама Западне Европе. Вучић је честитао свим медијима који су добили такву ознаку на свом налогу на Твитеру, рекавши да "шире идеје слободољубља" - пише овај медиј.

Очигледно су новинари Њујорк Дејли Њуза тражећи Вучићеве слику наишли на његову фотографију са Александром Лукашенком која је настала приликом његове посете Србији. Не знајући ко је ко на слици ставили су у вест Лукашенкову фотографију сматрајући да он више личи на председника Србије који је дао такву лудачку изјаву од самог Вучића.

Шта је Шешељ поручио америчкој амбасади, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА