Најновије

ВЛАДИМИР ЂУКАНОВИЋ: "Председниче, или ће то да се рашчисти, или да се растајемо"

Посланик из СНС Владимир Ђукановић поручио председнику Србије да је након изјаве Саше Јанковића дошло време или да се рашчисти ситуација у странци.

Владимир Ђукановић (Фото: Медија центар Београд)

Он је то написао у тексту за "Курир" појашњавајући да су, на основу изјаве Јанковића, поједине стране дипломате рачунале да ће Александар Вучић да умре од срца и да су у СНС имали своје фаворите са којима су, каже, очигледно радили.

"За мене је то издаја и тако су ме родитељи и преци васпитали. Срамно је бити сарадник стране службе. Са издајницима не могу да седим у истој просторији и да са њима идем у кампању као да се ништа није догодило. Једноставно, то не иде. Са тим људима не желим исти ваздух да дишем. Они су за затвор. Отуда, председниче, још једном, или ће то да се рашчисти, у чему имате апсолутну подршку читаве странке, или да се растајемо", написао је Ђукановић.

Он је навео и да је у Јанковићевој изјави највише очи и уши "запарало" то што је бивши омбудсман поменуо да су га странци саветовали да се приближи Вучићу, а затим да у СНС пронађе оне са којима би могао да сарађује након Вучићеве смрти.

"Да упростимо обичном човеку - стране дипломате су имале своје фаворите у редовима СНС, које су спремале, а вероватно на њих још увек у неком облику рачунају. Не бих да себе величам, али када сам о таквима пре много година говорио, многи су ме сматрали лудим, егзибиционистом, човеком жељним пажње... Нисам нимало срећан што се испоставило да сам био у праву", рекао је он.

Ђукановић је подсетио и да је још пре пет година полако почео да указује на везе криминалаца са одређеним функционерима СНС, који су од њих правили сопствену паралелну војску, а са страним службама очигледно и паралелни систем, и да се то испоставило као тачно.

"Због тих битанги црвене сви честити и часни чланови СНС. Због њих смо данас медијски оцрњени, због њих породица Александра Вучића и он сам преживљавају најодвратнији медијски линч. Они су нас намештали по медијима, они су ти који су заједно са својим помагачима из иностранства медијски намештали и измишљали афере председнику, његовој породици и свима нама, због њих ме је данас стид да удјем у странку", рекао је Ђукановић.

О идеји слободе и политици самосталности прочитајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА