Најновије

"Почело је велико прелетање"

Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је да је на политичкој сцени Србије започео „прелазни рок“ у којем ће неке „звезде“ прећи у табор вечитих ривала, што је „добра вест за Народну странку, јер ће их победити све заједно“, не мењајући свој дрес, политику и уверења.

„Сведоци смо процеса стратешке прекомпозиције политичке сцене у Србији, сличне оној која се догодила 2008. године или 2012. године. Оба пута је жаба јавног мнења, као и сада, кувана месецима како би се умањио шок од ‘прелазног рока'“, рекао је Јеремић у Нишу на састанку са председницима одбора те странке из јужне и источне Србије, пренела је данас Народна странка.

Он је истакао да та странка неће учествовати у „прелазном року“ и „сигурно нећемо користити међународне околности као изговор за промену политике“.

„Остаћемо верни ономе за шта смо се залагали и у изборној кампањи обећали грађанима, шта год се у међувремену догодило – пандемија, крах берзе, инвазија Русије у источној Европи, нека будућа инвазија САД на Блиском истоку, Кине у Азији или инвазија ванземаљаца“, нагласио је Јеремић.

Јеремић је додао да је мисија Народне странке да Србија постане држава у којој је могуће достојанствено живети од поштеног рада, да правосуђе, медији, изборна комисија „слободно функционишу“, уместо да „од партијске књижице зависи да ли су вам сва врата отворена или затворена“.

„То се не може постићи прелетањем, издајом, лажима и одласком на канабе код Александра Вучића”, рекао је Јеремић.

О украјинском нападу који се завршио катастрофом читајте ОВДЕ.

Извор: Данас
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА