Најновије

РУСКА ВОЈСКА ЋЕ ПРЕГАЗИТИ ЦЕЛУ УКРАЈИНУ! Еуропрајд је Вучићева жеља! (ВИДЕО)

Десетак дана пре него што је украјински авион са оружјем из Ниша срушен, или је пао, то још не знамо, почеле су да стижу слике са утоваром тих авиона, не само за Бангладеш, већ и за неке друге дестинације. Странци ће ту водити озбиљну истрагу ко све тргује оружјем одавде и ту ће се многи изненадити да ће се неке парламентарне странке наћи на листи трговаца оружјем – изјавио је Љубомир Стефановић, водитељ канала Славија инфо, гостујући у емисији Реч продукције Хелмкаст.

Љубомир Стефановић (Фото: Јутјуб)

Говорећи о сукобу у Украјини, казао је да Руси користе 11% својих капацитета, и да су одредили буџет од милијарду евра дневно.

- Заузета је велика територија, али то не значи да је Украјина решена, нити да је пала, нита да ће то бити сутра, за недељу, две, или пет. Украјина има најозбиљнију армију на европском тлу после Русије и Турске. Не постоји војска у Европи која би могла Украјини да се супротстави. Али без обзира на то, они ће изгубити рат, а ове територије које је изгубила, то се никада неће вратити у њихове руке – сматра Стефановић.

Како је навео, председник Русије Владимир Путин решен је да иде до краја. 

- Не кажем да ће прикључити све Руској Федерацији, али ће ићи до краја, да их оставе без оружја, да руска војска пређе целу територију Украјине, скоро да сам сигуран, не верујем да би се зауставили на пола – каже он. 

Говорећи о политичкој ситуацији у Србији констатовао је да је опозиција контролисана од власти, а на питање може ли да се отргне контроли, рекао је да не може. 

- Постоји једна ствар коју људи увек заборављају у нашој политици, а то су досијеа и фијоке. Било ко од њих кад би помислио да се отгрне контроли и у наредна два три сата када би кренуо да ради нешто што није по вољи, ево, ја мислим да Александар Вучић испред себе има досијеа и каже: „Ево овога бих могао за дрогу, овог за тендере...“, ма може да бира кривично дело за које ће кога да затвори. Јер ту се бирају људи који имају путера на глави. Ови су сви фино изопомињани, мада су и награђени – указао је Стефановић.

Како је рекао, и за Вучића би се могло бирати кривично дело, али је он власт и „то је велика разлика“. 

- Данас људи улазе у политику да би се накрали. То им је главни циљ и главни мотив. Све ове друге приче то им је само рецитација коју морају да испричају – уверен је водитељ канала Славија инфо. 

Он је рекао и да је одржавање Еуропрајда у Београда лично Вучићева жеља, и да су то његови афинитети, а не притисак са Запада. Такође је упитао, ако Андреја Вучића, председниковог брата, нема у списима предмета Јовањица, зашто онда Александар Вучић штити Јовањицу и Предрага Колувију. 

О новим доказима америчког злочина против целог света прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА