Најновије

БОШЊАЦИ СЕ ПРИПРЕМАЈУ ЗА РАТ? Изетбеговић наставља ратнохушачку реторику

Бакир је у претходном периоду дао низ веома запаљивих изјава, као што су, да је Србија разарала на Балкану и да нема где није направила проблем у протеклих 30 година, да су се Бошњаци пребројали и да су свесни своје војне снаге и др.

Бакир Изетбеговић (Фото: Јутјуб)

Наведене опасне изјаве не само да изазивају узнемиреност, подижу тензије и подривају мир и стабилност у БиХ и региону, већ изазивају оправдану сумњу да постоји тајни план о наоружавању Бошњака и припремама за рат.

Апсолутно је јасно да се највећа бошњачка странка није одрекла ратног програма Алије Изетбеговића а то је стварање унитарне и исламистичке БиХ. Бакир Изетбеговић плански и смишљено шири мржњу код бошњачког народа према Србији, Републици Српској и српском народу с циљем да се оправдају лажни митови о српској агресији, геноциду у Сребреници и опсади Сарајева и да у коначници Република Српска укине.

Линта истиче да Србија треба да води активну борбу за истину о карактеру рата у БиХ, страдању српског народа, као и за истину о Сребреници и Сарајеву. Србија је чврсто опредељена за мир и стабилност и за очување Дејтонског споразума што подразумева поштовање територијалног интегритета БиХ али и опстанак и свеобухватни развој Републике Српске.

За бошњачки народ би било много боље да се одрекне Бакира Изетбеговића и његове ратнохушкачке политике и да прихвати пружену руку сарадње од стране Србије на принципима међусобног поштовања, узајамног уважања, процесуирања свих ратних злочина и једнаког односа према свим жртвама, истиче Линта.

Шта ће бити са суђењем хрватским војницима за злочин у '’Олуји'’, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА