Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Брутално иживљавање терориста над руским пилотом на Идлибу!

Побуњеничке сиријске снаге похвалиле су се да су обориле руски хеликоптер јужно од Алепа. На застрашујућим фотографијама са лица места види се да су се иживљавали над телом настрадалог руског пилота.

Брутално иживљавање терориста над Руским пилотом (Фото: Твитер скриншот)

Тело несрећног човека је везано за камионет и тако вучено по земљи, стотинама метара. Не зна се још да ли је руски пилот погинуо при паду хеликоптера или су га убили касније, пошто су опречне информације из Сирије.

Како тврде руско министарство одбране, у питању је био хеликоптер МИ-8 који је достављао хуманитарну помоћ граду Алепу.  Три члана посаде и двојица официра су се враћала у базу из Алепа, када су оборени хицима са земље. Исламисти су се хвалили и фотографисали са личним документима настрадалих.

Портпарол Кремља Дмитриј Песков саопштио је данас да је погинуло свих пет војника у руском војном хеликоптеру Ми-8 који је оборен у сиријској провинцији Идлиб. - Колико за сад знамо према информацијама које смо добили од министарства одбране, особе у хеликоптеру су погинуле, погинуле херојски зато што су покушавали да скрену летелицу како би избегли још већи број жртава на земљи - рекао је Песков новинарима, пренео је АФП.  Погледајте како се побуњеници иживљавају над руским пилотом: - Просто ми није јасно због чега су побуњеници срушили хеликоптер који је достављао хуманитарну помоћ - изјавио је председник Русије Владимир Путин, а пренео Спутнјик.
Извор: Твитер/BalkanBreakingNews.Com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА