Најновије

СНП 1389 осудио инцидент испред ТВ Пинк: Фашистичке методе пребијања новинара постао тренд покрета “Двери“

Српски народни покрет 1389 осудио је нападе на новинаре ТВ Пинк који су се наводно догодили током данашњег протеста Двери. У изјави достављеној медијима они Двери називају "Звери".

Jeдан од навнодних напада (Фото: Јутјуб)

- Још једном је председник "Звери", другар проусташких елемената и неговатељ америчких агената у руководству, пријатељ пројеката Срђе Поповића, показао свој прави карактер. Ако данас, као мизерна опозиција којој се подршка оправдано мери промилима, пребија новинаре, сутра би као власт правила спискове за одстрел, вешање и прогон. Срећом овај поремећени тоталитариста није до сада, као лажни патриота, успео да завара грађане а неће ни убудуће - каже Михаило Јањић један од лидера СНП 1389.

Mихаило Јањић (Фото: Приватна архива) Он је данашња дешавања испред ТВ Пинк упоредио са  нападом на дирекора РТС Драгољуба Милановића 5. октобра.. 2000. године. - Присетимо се 5. октобра када су "отпораши" међу којима и данашњи челници покрета "Звери" мучки пребили дирекора РТС Драгољуба Милановића, данас је иста та хорда, како то само њима и доликује, "мушки", "џентлменски" и "храбро" применила своје манире према новинарки Гордани Узелац. Овакав срамни гест где се крвнички пребија једна дама и новинарка примењивали су једино фашисти а сада је то постао и тренд покрета "Звери" - каже Јањић. Он је од полиције и надлежних органа затражио хапшење насилника. На протесту Двери данас је наводно дошло до покушаја напада на још једну новинарку. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА