Најновије

БИЗАРНО! МАЛИ ДАЈЕ 15 ОДСТО ПОПУСТА НА САХРАНЕ: Београд „части“ пензионере!

Градоначелник Београда Синиша Мали, осим што је пензионерима обећао да ће са првим персонализованим бенефит картицама моћи да остваре бројне погодности и уштеде, посебно је истакао да ту спада и попуст на сахране, који би износио чак 15 одсто!

Синиша Мали (Фото: Јутјуб)

- Наши најстарији суграђани су задужили овај град и веома је важно да им се одужимо на адекватан начин. Помоћу картице пензионери ће моћи да добију информације о бројним попустима које Београд нуди овој старосној групи суграђана - изјавио је Мали и дао пример да ће најстарији суграђани, уз специјалну картицу, за 150 динара добити трајну чланарину у библиотекама, као и да ће уз попуст од 30 до 50 одсто моћи да уживају у представама у позоришту.
Уз то, Мали је навео да ће и ЈКП „Погребне услуге“ пензионерима који поседују сениор картицу дати 15 одсто попуста на трошкове погребне опреме, организације сахране и обезбеђења неопходне документације, као и на гробнице и споменике.
Посланик ДС Балша Божовић каже да напредњаци имају јасну политику - „прво вам украду новчаник, а онда вас воде на ручак“.
- Тако је и са пензионерима. Вратиће им пензије, али на оном свету. Врхунац безобразлука и дрскости. Очигледно желе да повећају смртност оних које кажњавају зато што нису њихови бирачи, па им нуде разне погодности ако умру на време. Знам да ће сваки пензионер живети њима у инат и да ће сачекати правду када ће одговарати сви они који су пензионерима украли пензије, поштено стечене током њиховог радног века - мишљења је Божовић, док функционер ПУПС Момо Чолаковић поздравља овакав потез градоначелника Београда.
Србија ће моћи да балансира између ЕУ и Русије све до овог корака, када ће морати да преломи. О томе читајте ОВДЕ.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Синиша Мали о везама са Петром Матићем
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА