Најновије

"Oдрицањем од Косова Вучић и његова клика враћају дуг онима који су им помогли да дођу на власт" (ВИДЕО)

Гости новог "Политикона" у продукцији "Хелм каст" били су Младен Обрадовић из Образа, и Жељко Чуровић из Српске вертикале. Они су говорили о политици актуелног режима према Косову и Метохији, унутрашњем дијалогу, обавезној вакцинацији и другум актуелним темама.

Младен Обрадовић, Образ (Фото: Јутјуб)

Лидер Образа Младен Обрадовић тврди да је Александар Вучић натеран од Запада да што пре реши питање Косова и Метохије како би се одужио за помоћ приликом доласка на васт. - Реч је о дугу који Вучић и његова клика имају према онима који су им помогли да дођу на власт - каже Обрадовић. Обрадовић је подсетио да је 2019. крајњи рок који је ЕУ дала Србији да испуни поглавље које се односе на уређење односа са тзв. Косовом. Он је подсетио колико је утивај Србије на Косову и Метохији драстично смањен Бриселским споразумом и потезима које је повлачио Александар Вучић. Жељко Чуровић каже да је унутрашњи дијалог фарса и да је актуелна власт већ донела одлуку да се одрекне дела територије Србије.

- Сама чињеница да је отворен дијалог о државној територији унапред је дат одговор шта се жели урадити - каже Чуровић и додаје да Вучић жели да поклони Косово и Метохију. Oн је објаснио да су први издајнички акт повукли Тадић и Јеремић када су преговоре о Косову и Метохији са УН пребацили на ЕУ, а да је други велеиздајнички акт повукао Вучић Бриселским споразумом. Погледајте целу емисију чији је аутор Данило Тврдишић:  Шта Томислав Кресовић каже о путу Србије у ЕУ сазнајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са Веселином Шљиванчанином на "Хелм касту".
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА