Најновије

"Вучић направио неопростиву грешку у Москви, његове саветнике би одмах сменио" (ФОТО)

Лидер покрета српске дијаспоре "РОД" Драган Станојевић тврди да је председник Србије Александар Вучић на Дан победе у Москви начинио огромну грешку и да би требало да се извини руским домаћинима.

Драган Станојевић (Фото: Јутјуб)

- Парада у Москви је као увек фантастична. Наравно, присуство Вучића је симболично и важно. Он је стварно био испоштован максимално и добио је максималан статус, али је просто невероватно какву је он направио грешку и тиме свео на нулу целу причу, јер је то неопростива грешка за обичног човека, а камо ли за председника државе! Сви знају да се на параду и за 9. мај увек носи симбол победе, георгијевска ленточка, коју званична лица стављају на ревер. Погледајте ову срамоту, и Путин и Нетањјаху као и сви други су на реверу носили тај симбол сем Вучића!!! Ово је невероватан пропуст,тако ради Порошенко и украјински фашисти, који стављају мак на ревер, тим самим понижавају симбол победе. Наравно, уверен сам да Вучићу то није циљ, али његове саветнике би сменио истог момента, а он би морао да се јавно извине и то на Руској телевизији и објасни народу зашто је тако дошао! – написао је Стојановић на Фејсбуку и објавио фотографије које објашњавају његове тврдње.

Парада у Москви је као увек фантастична. Наравно, присуство Вучића је симболично и важно. Он је стварно био испоштован...

Posted by Драган Станојевић on среда 9. мај 2018.

Како је изгледао Дан победе у Москви сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Вучић у Москви без ленте.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА