Најновије

БИКОВИЋ ПРВИ ПУТ РЕШИО ДА ОТКРИЈЕ СВЕ ДЕТАЉЕ РАЗГОВОРА СА ВУЧИЋЕМ: Причаш са човеком који се налази у једном процепу... Шок интервју

Славни српски глумац Милош Биковић први пут је пред камерама испричао како је изгледао његов разговор са председником Србије Александром Вучићем у Москви.

Mилош Биковић (Фото: Јутјуб)

О томе како изгледа причати са председником Србије, Биковић каже:

"На моменте имаш утисак да причаш са ликом који је прекаљен на улици, има тај народски улични кликер... Онда на моменте имаш утисак да причаш са великим европејцем, а онда на моменте да причаш са русофилом... А уствари причаш са човеком који се налази у једном процепу. Притисци са Запада око Косова, притисци изнутра... Причаш заправо са човеком који се про професионалној вокацији налази у једној предизборној кампањи."

Биковић је затим изнео један занимљив детаљ.

"Обратио сам пажњу да ли је оно што је мени рекао у разговору било после тако у наступима његовим. И имао сам прилике да то видим. Он је рекао да једно исто говори и Путину и овим западним лидерима и уверио сам се да је то тако", рекао је славни глумац.

Биковић је открио да су причали између осталог о култури, рјалити програмима...

- Јел гледа Вучић ријалити?, упитао је водитељ.

- Не... И њему сам рекао оно што ја причам јавно. Али ми је рекао да је то приватна телевизија и да он не може да се меша у програм приватне телевизије. Причали смо о руско српским односима и како бисмо да ту културну сарадњу мало појачамо. Подржао сам идеју да се отвори српски културни центар у Москви. Мислим да се њему та идеја допала али капирам да му је то двехиљадита идеја тог дана са којом му је неко дошао. Ето о томе смо причали..., рекао је Биковић и додао:

"Најважније је што може да се каже о Вучићу је да он заиста има велики утицај и моћ и била би права ствар да оснажи институције."

Како је Синиша Ковачевић прозвао напредњаке сазнајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА