Најновије

НАЋИ ЋУ ТЕ ПОСЛЕ МЕЧА ЗБОГ ОВОГА, ВЕРУЈ МИ! Новак ушао у опаку расправу са непознатим навијачем! Оваквог Ђоковића још нисте видели!(ВИДЕО)

Први тенисер света Новак Ђоковић пласирао се у осмину финала Отвореног првенства САД, пошто је прошле ноћи победио Американца Дениса Кудлу са 6:3, 6:4, 6:2.

Новак Ђоковић бесан (Фото: Јутјуб)

Ђоковић, који се у претходном мечу имао проблема с левим раменом, деловао је добро на терену, а после меча је и сам био задовољан.

"Најважније у овом тренутку је да сам играо без бола. Задовољан сам због тога и што сам на овај начин завршио меч. Јуче нисам тренирао, трудио сам се да одморим раме и будем спреман за овај дуел", рекао је Ђоковић, који се пласирао у своју 12. узастопну осмину финала на последњем грен слем турниру у сезони.

Меч је остао у сеци инцидента који се догодио на загревању пред почетак истог. Наиме, док је Новак пробавао сервис, један навијач који му се налазио иза леђа је нешто узвикнуо што је Ђоковића страшно изнервирало. Новак се истог тренутка окренуо иза себе и ушао у расправку са непозантим навијачем. Није јасно шта су причали, али се у једном тренутку чуло само како је Новак рекао: 

- Наћи ћу те после меча, веруј ми - рекао је Новак док је прилазио и имао расправу са непознатом особом, према којој је и претећи упирао прстом.

После меча Новак није хтео да открива шта му је овај непристојни гледалац рекао, али је рекао како му је он несвесно помогао. 

- Оставићу то између нас. Међутим, сигурно да ми је помогао. Он то ни сам не зна, али ми је помогао. Нећу да говорим о томе. Верујем да ми је учинио услугу, иако он то није хтео. Учинио ми је огромну услогу - поновио је Новак то више пута.

На крају је Новак додао да је вероватно на то утицало неколико попијених алкохолних пића више од стране неколико момака.

- Њујорк увече, гужва вас увуче у то. Неколико момака је попило више пића него што им је претпостављам било намењено. Међутим, све после је било одлично.

Ђоковић ће у наредној рунди играти против Швајцарца Стена Вавринке, који је елиминисао Италијана Паола Лоренција у три сета.

Биће то 25. меч српског и швајцарског тенисера, а Ђоковић води са 19:5. Последњи пут састали су се у финалу Ју Ес Опена 2016. године када је славио Вавринка.

Прочитајте ОВДЕ  какве су то тајне процуреле из Новаковог стручног тима.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА